Ser, który "żyje". Czy odważyłbyś się go zjeść?
24.04.2024 12:13
Foto: www.youtube.com
24.04.2024 12:13
Foto: www.youtube.com
W małym miasteczku Würchwitz w Niemczech roztocza są zamykane w drewnianych skrzynkach z miękkim, niedojrzewającym białym serem znanym jako twaróg. Gdy roztocza ucztują, ser dojrzewa. Ale nawet po zakończeniu swojej pracy te mikroskopijne pajęczaki nie są wolne od kłopotów: Goście jedzą ser z roztoczami wciąż pokrywającymi skórkę.
Więcej w serwisie podroze.onet.pl ›
Tagi: Praga
Komentarze (0):
All Inclusive
Azja
Berlin
Chorwacja
Cypr
Dania
Dubaj
Egipt
Europa
Hiszpania
Hotele
IMGW
Katowice
Korfu
Kos
Last Minute
Londyn
LOT
Lotniska
Loty
Meksyk
Miami
NATO
Niemcy
Noclegi
Paszport
Polska
Porto
Portugalia
Praga
Promy
Radom
Restauracje
Rodos
Rosja
RPA
Ryanair
Rzym
SPA
Szczyrk
Tanie loty
Tatry
Turcja
Turystyka
Urlop
USA
Warszawa
Wizy
Wizz Air
Zakopane
reklama