Czarnogóra na jesień – szlakiem przyjemności
21.11.2023 12:11
21.11.2023 12:11
W kurnej chacie odbywa się misterium. Choć stoły uginają się już od jedzenia, Svetozar Batrićević, gospodarz samotnego gospodarstwa "Batrićević" nieopodal wsi Trubjela, przygotowuje jeszcze ogromny kocioł. Wrzuca do niego baranie mięso, ziemniaki, papryki, cebule i lokalne przyprawy. Naczynie stawia pośrodku ogniska, okłada płonącymi kłodami i przysypuje żarem.
Więcej w serwisie podroze.onet.pl ›
Tagi: Cebu
Komentarze (0):
All Inclusive
Azja
Berlin
Chorwacja
Cypr
Dania
Dubaj
Egipt
Europa
Hiszpania
Hotele
IMGW
Katowice
Korfu
Kos
Last Minute
Londyn
LOT
Lotniska
Loty
Meksyk
Miami
NATO
Niemcy
Noclegi
Paszport
Polska
Porto
Portugalia
Praga
Promy
Radom
Restauracje
Rodos
Rosja
RPA
Ryanair
Rzym
SPA
Szczyrk
Tanie loty
Tatry
Turcja
Turystyka
Urlop
USA
Warszawa
Wizy
Wizz Air
Zakopane
reklama